Aarhus Universitets logo
English
I projektet MainHealth kigger forskerne på modermælkens sammensætning og dens betydning for barnet. Modermælk er fra naturens side tilpasset det…
Ny forskning og produktudvikling inden for bæredygtige emballager til frugt og grønt blev præsenteret på et seminar på Teknologisk Institut i Aarhus…
Forskere fra Aarhus Universitet, Københavns Universitet og SEGES vil i et nyt projekt skabe grundlag for nye nationale emissionsfaktorer for lattergas…
Efterafgrøder har igennem flere år været brugt som virkemiddel til at reducere udvaskningen af kvælstof fra dansk landbrug. Nu vil et hold af forskere…
Forskere fra Aarhus Universitet, Københavns Universitet og SEGES samarbejder i et nyt projekt om at undersøge nitrifikationshæmmeres effekt på…
Qian Janice Wang, der er adjunkt på Aarhus Universitets Institut for Fødevarer, er blevet tildelt Nils Foss’ talentpris. Prisen får hun for sit…
Der har været anvendt et for lavt estimat af udbredelsen af kulstofrige landbrugsjorde i Danmark. I det hidtidige estimat var det angivet at der er…
Forskere fra Aarhus Universitet, Københavns Universitet og SEGES vil i et nyt projekt undersøge om det er muligt via optimering og udvikling af…
Ny forskning fra Institut for Husdyrvidenskab, Aarhus Universitet viser, at automatisk registrerede data fra sensorer kan forudsige op til 80 % af…
Grønt protein udvundet fra kløvergræs er meget velegnet til grise, viser forsøg ved Aarhus Universitet i Foulum. Det gælder både i forhold til…
Side 103 af 165
Vil du vide mere om jordbrug og fødevarer? Tilmeld dig nyhedsbrevet fra DCA her.