Aarhus Universitets logo
English
En rapport fra DCA – Nationalt Center for Fødevarer og Jordbrug - sætter fokus på muligheder og risici ved anvendelse af nye planteforædlingsteknikker…
I dag lancerer Fødevarestyrelsen nye anbefalinger for gode rammer om måltiderne i daginstitutioner. De bygger på forskning fra DPU, Aarhus…
Når landmænd, chauffører og dyrlæger i en test ser på, om udsætterkøer er egnede til at blive transporteret til slagteriet baseret på dyrenes grad af…
Med henblik på at fremavle hvede, der kan tåle fremtidens klimaudfordringer, bruger forskere genetiske data til at få et bedre indblik i, hvordan…
Institut for Fødevarer ved Aarhus Universitet præsenterer alt fra modnet fisk til en helt ny grønsag, der endnu ikke har noget navn, på årets Food…
Nu har du chancen for at få et unikt indblik i mælkeproduktion og kvægforskning, når Danmarks Kvægforskningscenter den 16. september 2018 byder…
Forskere fra Aarhus Universitet har som nogle af de første undersøgt udsættersøers tilstand den dag, de skal transporteres til slagteriet.
Forskere fra Aarhus Universitet undersøger, om forskellige typer af nye, avancerede LED-lamper i væksthuse kan forbedre smagen af krydderurter.
Bælgplanter kan vokse i kvælstoffattige jordarter på grund af deres evne til at indgå i symbiose med kvælstoffikserende bakterier. Der er stor…
Forskere fra Aarhus Universitet samarbejder med erhvervet om at udvikle nye fodringsstrategier og foderprodukter, der kan forbedre overlevelsen af…
Side 101 af 153
Vil du vide mere om jordbrug og fødevarer? Tilmeld dig nyhedsbrevet fra DCA her.