Aarhus Universitets logo
English
Den samlede udvaskning er uændret, men nogle marker var placeret forkert i det materiale, som blev anvendt til beregning af fordelingen af…
Big data giver mulighed for at udvikle maskiner med kunstig intelligens, hvorved
de selv kan tage beslutninger om behandlinger i marken. Lige nu er…
Forskere ved Institut for Husdyrvidenskab har netop fået bevilget 10 mio. kr. af VILLUM FONDEN og VELUX FONDEN til et omfattende projekt, der skal…
Ost, kylling og fiberrigt brød. Vores kroppe reagerer forskelligt på forskellige fødevarer. På Aarhus Universitet forsker et hold af eksperter i at…
Som følge af en kritisk granskning af beregningsgrundlaget, har DCA rettet fordelingen af merudvaskningen af kvælstof på afstrømningsoplande.
Landbruget står over for et paradigmeskifte, hvor smarte it-løsninger vil modernisere og effektivisere branchen. EU har afsat et trecifret…
Stamtræet har i høj grad betydning for, hvilke kvaliteter koens mælk har, viser forskning fra Aarhus Universitet og SEGES. Det giver nye muligheder…
Muslinger er omdrejningspunktet i et nyt projekt, hvor virksomheder og forskere fra bl.a. AU skal udvikle systemer til omkostningseffektiv…
Udviklingen af det forskningsbaserede system til at vurdere velfærd på mink- og rævefarme ”WelFur” er nået i mål og taget i brug fra og med januar…
Årets mest læste fødevare- og jordbrugshistorier fra Aarhus Universitet omhandler så forskellige emner som baselineberegninger, pizzakøer og sunde…
Vil du vide mere om jordbrug og fødevarer? Tilmeld dig nyhedsbrevet fra DCA her.