Aarhus Universitets logo
English
Undersøgelser udført ved AU - Danmarks Kvægforskningscenter, viser, at halte køer foretrækker at ligge på dybstrøelse af sand frem for et underlag med…
Den eksotiske busk annatto producerer det naturlige orange farvestof bixin og andre nyttige stoffer. Forskere fra Aarhus Universitet deltager i et nyt…
For fjerde år i træk dannede Aarhus Universitet ramme om fødevarekonferencen European Food Venture Forum, hvor 32 virksomheder fra 16 forskellige…
Genanvendelse af kvælstofkvote fra omsået vintersæd vurderes til ikke at medføre betydende stigning i udvaskning fra vårsæd.
En lavere slagtevægt samt mindre grad af tilsvining af dyrene med gødning kan nedsætte risikoen for ornelugt hos økologiske hangrise. Det viser et…
Kuldstørrelsen har afgørende indflydelse på soens behov for protein og aminosyrer og dermed mælkeproduktionen. Men nu har forskere også slået fast, at…
NaturErhvervstyrelsen har bedt forskere fra AU om at svare på spørgsmål om kvælstofeffekten af randzonerne. Svarene kan findes i et nyt notat, som…
Side 2 af 2
Vil du vide mere om jordbrug og fødevarer? Tilmeld dig nyhedsbrevet fra DCA her.