Aarhus Universitets logo
English
Et nyt projekt i samarbejde mellem Aarhus Universitet og DuPont Nutrition & Health
skal give en bedre forståelse af probiotiske bakteriers og…
Den gule raps, der vokser på de danske marker, bruges normalt til olie og dyrefoder. Udvikling af nye hvidblomstrede rapssorter åbner for, at vi snart…
Aarhus Universitet har sammenfattet et katalog over virkemidler, der kan bruges til at regulere udledningen af kvælstof fra landbruget til miljøet.…
Befolkningstilvækst og klimaforandringer skaber behov for øget produktion af fødevarer og biobaserede produkter. 21 europæiske lande er nu gået sammen…
Dyrkningsmetoden kan påvirke indholdet af sundhedsgavnlige stoffer i kål og rodfrugter og bestemme, om grønsagerne smager søde eller bitre.
Systematisk brug af reproduktionsteknologi på de bedste hundyr giver op til 34 procent større avlsfremgang hos kvæg.
Forskning viser, at det er muligt at reducere eller eliminere rester af pesticider i æbler. Nu bliver forskningsresultaterne afprøvet i praksis.
Side 2 af 2
Vil du vide mere om jordbrug og fødevarer? Tilmeld dig nyhedsbrevet fra DCA her.