Aarhus Universitets logo
English
Kan økologiske drikkevarer booste det grønne image i restaurationsbranchen? Svaret i denne DCA-rapport er ja.
Læs om institutterne, der har forskningsaktiviteter på jordbrugs- og fødevareområdet.
Hold dig opdateret på de seneste nyheder om jordbrug og fødevarer direkte i indbakken.
Eusun Han’s vej til at blive adjunkt ved Aarhus Universitets Institut for Agroøkologi er alt andet end konventionel. Hans rejse, der er præget af en dyb nysgerrighed i naturen, har ført ham fra…
Dyr og mennesker taler ikke samme sprog. Det kan være en udfordring, når vi har dem i vores varetægt – for eksempel som landbrugs- eller forsøgsdyr. En klar definition af begrebet ubehag, som for…
Forestil dig duften af friskbrygget øl, der langsomt simrer over åben ild, omgivet af det rustikke landskab, som oldtidens mennesker engang vandrede i. I midten af denne tidsrejse står Adam Cordes,…
Re-thinking Packaging for Circular & Sustainable Food Supply Chains of the Future.
Kom med på bedriftsbesøg og se hvordan vi måler metan fra økologiske køer, som går på græs.
Uanset om du er forsker, politiker eller arbejder i industrien, er dette webinar et must at deltage i for alle, der er involveret i bæredygtigt landbrug, miljøpolitik og den bredere grønne…