Aarhus University Seal / Aarhus Universitets segl

Besøg AU Foulum

Fagligt besøg

Virksomheder, landboforeninger, erfagrupper og andre samarbejdspartnere har mulighed for at komme på fagligt besøg på AU Foulum.

Gymnasier

Undervisningsforløb på gymnasieniveau


Forløbene består af talentmotiverende undervisning for hele klassen samt et skræddersyet talentudviklingsforløb for udvalgte elever. På den måde tilgodeses både det individuelle talent og klassens elever som helhed. 

Læs mere om forløbene her


Studieretningsprojekter

Foruden undervisningsforløbene udbydes en række SRP-tilbud til 3.g'ere i efterårsmånederne. 

Læs mere om SRP-tilbuddene her


Rundvisning

Det er også muligt at se forskningscentret på en rundvisning, enten i kombination med et undervisningsforløb eller særskilt.

Læs mere og book en rundvisning

Erhvervs- og landbrugsskoler

På AU Foulum har elever på erhvervs- og landbrugsskoler mulighed for at opleve forskningsmiljøet på tæt hold, gennem en spændende rundvisning suppleret med små praktiske øvelser.

Øvelserne tager udgangspunkt i tidligere eller aktuelle forskningsprojekter og kan dermed være med til at give skolens undervisning et aktuelt perspektiv og understrege anvendeligheden af skolens fag.

Læs mere om og book en rundvisning

Læs mere om de praktiske øvelser

 

 

Folkeskoler

Elever i 4.-10. klasse, som ønsker at besøge AU Foulum, henvises til Danmarks Kvægsforskningscenter (DKC), hvor universitetets kvægforskning foregår. DKC er et højteknologisk landbrug og fungerer også som en besøgsgård for skoler.

Læs mere her om besøg på DKC

Erhvervspraktik

Elever, som ønsker at komme i erhvervspraktik, kan forespørge om muligheden hos det institut, hvor de gerne vil være erhvervspraktikant.

Herunder findes kontaktoplysninger for de enkelte institutter.

Institut for Fødevarer 

Institut for Agroøkologi 

Det er pt. ikke muligt at komme i erhvervspraktik på Institut for Husdyrvidenskab. 

Kontakt

AU Foulum
Blichers Allé 20
8830 Tjele

Find vej

AU Foulum er beliggende mellem Viborg og Randers nær hovedvej 16. Der er skiltet ved hovedvejen til Aarhus Universitet. Se kort over AU Foulum.

Al henvendelse sker gennem receptionen i bygning A10.
Find vej her

Bus
Der afgår dagligt flere afgange med rutebil fra Viborg rutebilstation til AU Foulum. Find nærmere detaljer på Rejseplanen.

Tog
Der ankommer dagen igennem tog til Viborg. Herefter kan tages bus eller taxa til AU Foulum fra rutebilstationen, der ligger umiddelbart ved siden af banegården. Besøg DSBs hjemmeside for nærmere detaljer.

Fly

  • Karup Lufthavn
    Lufthavnen har daglige forbindelser til/fra København. Læs mere her.  Det er muligt at rekvirere taxa fra Karup til Foulum, kontakt Viborg Taxa på telefon 8662 6600.

  • Billund Lufthavn
    Lufthavnen har daglige forbindelse til/fra København. Læs mere her

  • Aarhus Lufthavn
    Lufthavnen har daglige forbindelser til/fra både København samt andre udvalgte europæiske destinationer. Læs mere her