Aarhus Universitets logo
English
Miljøstyrelsen efterlyser ideer til projekter i Partnerskab om sprøjte- og præcisionsteknologi for perioden 2021 – 2022. Deltag i online møder og hør…
Den engelske udgave af årsberetningen fra DCA - Nationalt Center for Fødevarer og Jordbrug er nu udkommet.
Det er muligt at fremstille sundere alternativer til de forarbejdede kødprodukter, som er meget efterspurgte i Danmark og i resten af Europa, men…
Efter tre års ihærdig indsats har Faculty of Technical Sciences (Tech) nu opnået dokumentation for høj kvalitet i sin myndighedsrådgivning:…
Der var et rigtigt godt fremmøde, spændende faglige emner og god spørgelyst ved årets fodringdag, som var et fælles arrangement afholdt af SEGES,…
Forskere fra Institut for Fødevarer, Aarhus Universitet har i samarbejde med NEXUS A/S undersøgt muligheden for at anvende kikærtevand i fødevarer,…
Kan planter dele forsvarsmekanismer med hinanden? Det vil forskere fra Institut for Agroøkologi ved Aarhus Universitet undersøge i et nyt projekt, som…
Klare retningslinjer for formidling, publicering og fagfællebedømmelse, præcisering af regler for eksternt samarbejde samt vejledning i…
En artikel i det videnskabelige tidsskrift ”Foods” beskriver forskellige danske kostmønstres betydning for klimaaftryk, arealforbrug og ernæring,…
Virksomheder og organisationer i Region Midtjylland og Aarhus Universitet går sammen om en en ny enhed, der skal styrke innovation, iværksætteri og…
Side 86 af 164