Aarhus Universitets logo
English
Nystartede agrifood-virksomheder kan nu søge om at blive en del af det europæiske netværk RisingFoodStars, der giver adgang til en lang række…
GUDP holder den 11. og 12. juni informationsmøder om, hvordan man får del i de knap 100 mio. kr. som bliver udbudt til grønne udviklings- og…
Innovationsfonden har bevilget knap 15 millioner kroner til et nyt forskningsprojekt ledet af virksomheden VikingGenetics. Center for Kvantitativ…
Forskere fra Institut for Fødevarer er kommet et skridt tættere på at forstå sammenhængen mellem vores kødindtag og mulig risiko for…
Noget madaffald er helt uundgåeligt - mens andet er madspild, fordi det kunne være endt på en tallerken. I den danske servicesektor er andelen af…
I en ny undersøgelse har forskere fra Institut for Husdyrvidenskab set nærmere på, hvad der motiverer ejere og ansatte i landbruget til at skabe…
Hvordan adskiller økologisk planteproduktion sig fra konventionel i forhold til udledning af lattergas og udvaskning af kvælstof? Forskere fra blandt…
Det har i mange år været både tidskrævende og dyrt at finde ”forsvundne” dræn i marken, men forskere fra Aarhus Universitet, amerikanske universiteter…
Future Food Innovation, hvor Aarhus Universitet er en del af partnerkredsen, har netop skiftet navn til Future Food & Bioresource Innovation. Med…
Ny rapport om anvendt plantebeskyttelse viser resultater fra afprøvning af pesticider og andre former for plantebeskyttelse.
Side 78 af 152