Aarhus Universitets logo
English
Forskere og studerende fra Ingeniørhøjskolen Aarhus Universitet vil bygge en maskine, der kan trække vandet ud af vandmænd og gøre dem sprøde og…
Kan man lave mælk uden en ko – eller kød uden dyr? Det vil forskere fra Aarhus Universitet undersøge i et nyt forskningsprojekt, der skal bane vejen…
De fleste søer, der dør spontant, dør i farestalden - men hvad dør de af? Institut for Husdyrvidenskab ved Aarhus Universitet har undersøgt…
Placeringen af Institut for Fødevarer (AU FOOD) i Agro Food Park kan ses som et led i opbygningen af en verdensførende fødevareklynge i det nordlige…
Institut for Fødevarer ved Aarhus Universitet, AU FOOD, har rykket teltpælene op i Foulum og Aarslev til fordel for et splinternyt, moderne byggeri i…
Klimaet er blevet mere ustabilt og ekstremt, og det er en udfordring for vores afgrøder. Problemstillingen blev diskuteret af forskere fra en række…
Forskere ved Aarhus Universitet har undersøgt forsuret gylles effekt på springhaler - en indikator for jordkvalitet.
1. januar 2020 markerer startskuddet for to nye fakulteter på Aarhus Universitet. Fra denne dato består Aarhus Universitet af fem fakulteter i alt,…
En ny rapport fra det unikke danske varslingssystem for pesticider viser, at ud af 24 testede stoffer, blev ni ikke fundet i grundvandet efter…
NLES5 er en opdateret og udvidet model til beregning af kvælstofudvaskning. Den ny model forbedrer grundlaget for bestemmelse af udvaskningen og…
Side 99 af 164
Vil du vide mere om jordbrug og fødevarer? Tilmeld dig nyhedsbrevet fra DCA her.