Aarhus Universitets logo
English
To nye netværksprojekter på Aarhus Universitet er dedikeret til at bidrage med viden, som kan klæde samfundet bedre på til at nå FN’s Verdensmål – de…
EIT Food har valgt Aarhus som værtsby for sin første nordiske begivenhed, som er uddelingen af
EIT Food Innovationsprisen - en stor start-up…
Køer fra den intensive forsøgsstald på Danmarks Kvægforskningscenter ved AU Foulum har leveret en helt særlig og dyrebar mælk, som indeholder ”mærket…
Der er stort fokus på at erstatte animalsk protein i fødevarer med plantebaserede alternativer. Men kan grønt græs dyrket på danske marker udgøre en…
Ifølge forskere på Aarhus Universitet kan skovlandbrug have en række positive effekter på både miljø, klima og biodiversitet, hvis det udformes og…
Produktionen af smågrise er udfordret af diarré omkring fravænning og en høj dødelighed. Løsningen har hidtil været tildeling af medicinsk zink i…
Forskere fra Aarhus Universitet står sammen med planteforædlingsfirmaet Knold og Top bag udviklingen af en ny form for supergrøntsag, en såkaldt…
Alternative proteinkilder er i fokus i disse år, og en af kilderne, der kigges nøje på, er insekter. Men hvordan optages næringsstofferne fra…
Afgrødesundhed er i centrum, når to nye professorer ved Institut for Agroøkologi, Aarhus Universitet, holder tiltrædelsesforelæsninger 3. maj 2019.
…
Transport af udsættersøer til slagteriet medfører i mange tilfælde en forværring af søernes fysiske tilstand sammenlignet med før de blev læsset på…
Side 95 af 153
Vil du vide mere om jordbrug og fødevarer? Tilmeld dig nyhedsbrevet fra DCA her.