Aarhus Universitets logo
English
En oversvømmelse kan ødelægge en kartoffelhøst på bare 24 timer. Men ved at forstå planternes forsvarsmekanismer er det muligt at skabe mere…
Med udgangspunkt i violette gulerødder vil Henrik Brinch-Pedersen fra Institut for Molekylærbiologi og Genetik og hans samarbejdspartnerne gøre det…
Institut for Fødevarer og iFOOD Aarhus University Centre for Innovative Food Research er sammen med Aarhus By, Agro Food Park og Region Midtjylland…
D. 23-24. oktober afholdes den europæiske studenterkonkurrence BISC-E sin finale i Berlin. BISC-E, som er en konkurrence inden for bioøkonomi, skal…
I de kommende år vil en stigende del af hvedearealet påvirkes af tørke, og det vil have alvorlige følger for den globale fødevareforsyning.…
Lars J. Munkholm er udnævnt som professor i sustainable soil management ved Institut for Agroøkologi, Aarhus Universitet.
Søren O. Petersen tiltræder en stilling som professor i klimagasemission og -reduktion ved Institut for Agroøkologi, Aarhus Universitet.
DCA - Nationalt Center for Fødevarer og Jordbrug og forfatterne til rapporten om klimabelastningen fra oksekød har besluttet at trække rapporten…
Igen i år bliver et bredt udsnit af fødevareforskningen på Aarhus Universitet præsenteret på årets Food Festival, der løber af stablen d. 6.-8.…
Protein fra grønne planter kan potentielt blive en vigtig ingrediens i fremtidens veganske fødevarer, f.eks. i form af plantefars, som del af…
Side 89 af 152
Vil du vide mere om jordbrug og fødevarer? Tilmeld dig nyhedsbrevet fra DCA her.