Aarhus Universitets logo
English
En artikel i det videnskabelige tidsskrift ”Foods” beskriver forskellige danske kostmønstres betydning for klimaaftryk, arealforbrug og ernæring,…
Virksomheder og organisationer i Region Midtjylland og Aarhus Universitet går sammen om en en ny enhed, der skal styrke innovation, iværksætteri og…
Ifølge ny forskning fra Aarhus Universitet er det muligt både at sikre et højt og stabilt udbytte samt øge biodiversiteten og antallet af bestøvende…
For nylig holdt projekterne SUREVEG (CORE Org) og ClimateVeg (Org RDD 4), DoubleCrop (org RDD 3) og ComCrop (Org RDD 5) samt GreenResilient (CORE Org)…
Et nyt innovationssamarbejde, som involverer Aarhus Universitet og det brasilianske landbrugsuniversitet ESALQ, skydes i gang med en webinarserie den…
Mette Olaf Nielsen er per 1. september 2020 udnævnt som professor i ”Produktions- og laktationsfysiologi hos drøvtyggere” ved Institut for…
Samarbejdsaftale mellem Aarhus Universitet og Viborg Kommune sætter fokus på brug af viden fra og udvikling af Aarhus Universitets afdeling i Foulum…
Birgit Bonefeld er en af landets eneste forskere i bæredygtige tekstiler – et område, der har stor betydning for den grønne omstilling, og som er et…
Et opdateret og udbygget katalog giver en oversigt over virkemidler, der kan reducere landbrugets udledning af kvælstof til vandmiljøet.
Kan tang bruges som plantefars? Det, og mange flere aspekter af tangs egenskaber, bliver undersøgt i forskningsprojekter ved Center for Cirkulær…
Side 84 af 164
Vil du vide mere om jordbrug og fødevarer? Tilmeld dig nyhedsbrevet fra DCA her.