Aarhus Universitets logo
English
Forskere fra Aarhus Universitet har undersøgt tilgængeligheden af svovl og kvælstof i samensileret efterafgrøde og halm samt kvæggylle, der har været…
Metan består af kulstof og brint og produktionen af metan i vommen hos kvæg kan reduceres ved fx tilsætning af fedt eller ved tilsætning af et nyt…
Vi skal spise mindre sukker, men hvordan kan fødevareindustrien reducere sukkerindholdet uden at gå på kompromis med den søde smag? Forskere fra…
Forskere fra Center for Kvantitativ Genetik og Genomforskning (QGG) deltager i et nyt projekt, der skal udvikle mere tørkeresistente afgrøder.
Kakaoproduktionen i Ghana er truet af klimaforandringer. Forskere fra Aarhus Universitet vil samarbejde med forskningsinstitutioner i Ghana i et nyt…
Et igangværende samarbejde mellem danske universiteter og University of Ghana får ny tilført yderligere midler til at styrke forskning i…
Grønsagsproduktionen i Ghana er truet af klimaændringer i form af højere temperaturer og længere tørkeperioder. Forskere fra Aarhus Universitet vil i…
Forskere fra Institut for Agroøkologi ved Aarhus Universitet har netop afsluttet et forskningsprojekt i Ghana, der peger på nye løsninger til at øge…
Clarissa Schwab er ny lektor ved Institut for Ingeniørvidenskab, Aarhus Universitet, hvor hun skal forske i mikroorganismer for at fremme…
Når koen fodres med græs, med et naturligt højt E-vitamin-indhold, bliver mælkens indhold af E-vitamin højere, end hvis koens primært får foder tilsat…
Side 79 af 152
Vil du vide mere om jordbrug og fødevarer? Tilmeld dig nyhedsbrevet fra DCA her.