Aarhus Universitets logo
English
Food eHub ved Institut for Fødevarer, Aarhus Universitet, har hjulpet en lokal, nystartet virksomhed med at sikre midler fra Future Food & Bioresource…
På Aarhus Universitet er der fokus på at udvikle bæredygtige emballageløsninger til fødevarer. I et nyt forskningsprojekt skal MAPP Centret være med…
Forskere på Aarhus Universitet er i færd med at teste en ny miljøvenlig proteinkilde, Uniprotein, i et fodringsforsøg med grise. Uniprotein er en…
Cecilie Hermansen fra Institut for Agroøkologi modtager Aarhus Universitets Forskningsfonds ph.d.-pris den 4. juni.
Forskere fra Aarhus Universitet undersøger i et langvarigt markforsøg, hvad der sker med jordens fysiske egenskaber, når markerne omlægges fra ensidig…
Både dansk og europæisk lovgivning kræver at smågrises velfærd tilgodeses - også når de transporteres. Et af elementerne heri er loftshøjden i bilerne…
Forskere fra Institut for Agroøkologi og Institut for Bioscience ved Aarhus Universitet har udarbejdet et nyt katalog over tiltag, der kan fremme…
Et nyt, internationalt forskningsnetværk med repræsentanter fra 36 lande, CIRCUL-A-BILITY, har set dagens lys inden for rammerne af Det europæiske…
Forskere fra Aarhus Universitet har været med til at udvikle risikomodeller for sygdomme i afgrøder for at støtte landmandens beslutninger om, hvornår…
Mineraliseringen af efterafgrøder frigiver kvælstof til kommende afgrøder, men det kan også være skyld i udvaskning af nitrat til skade for…
Side 78 af 153
Vil du vide mere om jordbrug og fødevarer? Tilmeld dig nyhedsbrevet fra DCA her.