Aarhus Universitets logo
English
Torskeaffald kan omdannes til fiskeprotein af høj kvalitet, som kan tilsættes vores fødevarer og derved bidrage til både vores sundhed og den…
I et nyt projekt vil forskere fra Aarhus Universitet og universitetet i Stanford udvikle en bæredygtig teknologi til lokal-skala produktion af grøn…
Grønt Udviklings- og Demonstrationsprogram har netop uddelt 80 millioner til en bred vifte af projekter, som udvikler teknologi og metoder, der kan…
Den 12. – 15. januar 2021 er der ”Planter i fokus”. Her vil mere end 20 webinarer give faglig viden til plantebranchen.
Hvilket stof er en bagedyst-vinder lavet af? Lige dele ufortyndet bageglæde og videnskabelig nysgerrighed er opskriften for Mads Eg Andersen, som…
Med en bevilling på mere end 11 millioner kroner fra Danmarks Frie Forskningsfond skal et nyt forskningsprojekt være med til at klimasikre fremtidens…
Under ledelse af MAPP Centret ved Aarhus Universitet, har forskere undersøgt europæernes madvaner under corona-krisen på tværs af 10 lande.…
Nyt studie ved Aarhus Universitet viser, at frygtsomme heste kan udpeges i en meget tidlig alder ved hjælp af en objektiv frygttest. Det giver bedre…
Institut for Ingeniørvidenskab, Aarhus Universitet, har i samarbejde med DTU udviklet en sensor, der kan bane vejen for et bærbart, pålideligt og frem…
Der er stor interesse for natur- og miljøvenlig plantedyrkning. Det viste engagementet på et webseminar, hvor forskere fra Aarhus Universitet…
Side 77 af 164
Vil du vide mere om jordbrug og fødevarer? Tilmeld dig nyhedsbrevet fra DCA her.