Aarhus Universitets logo
English
Forskere fra Institut for Agroøkologi ved Aarhus Universitet har undersøgt og dokumenteret brugen og resultaterne af en enkel og billig metode til at…
Danske og amerikanske forskere samarbejder med Arla Foods Ingredients om at udvikle et unikt fødevarekoncept, der på en og samme tid tilfører en…
AU forskere deltager i et nyt banebrydende projekt, ledet af VikingGentics, som ved hjælp af 3D-kameraer skal give mælkeproducenten adgang til data om…
Pulp er et fiberholdigt biprodukt, der fremkommer ved proteinraffinering af kløvergræs. Da pulpen udgør en væsentlig andel i denne proces er…
Et 1-årigt lysimeterforsøg ved Institut for Agroøkologi, Aarhus Universitet viser, at nitrifikationshæmmeren DMPP signifikant reducerede udledning af…
Et mindre feltstudie ved Aarhus Universitet viser, at malkekøer med mild til moderat yverbetændelse rejser og lægger sig oftere, når de står i…
Ifølge forskere fra Aarhus Universitet kan kvæggylle placeret under majsrækken erstatte fosfor i handelsgødning ved dyrkning af majs til helsæd.…
Vi er godt klar over, at vores eget forbrug af slik og chips er for højt - men vi mener hver især, at vores eget forbrug er lavere end andre danskeres…
Dekanen på Faculty of Technical Sciences foreslår en organisering i fire nye institutter, der skal samle og styrke ingeniørområdet på AU omkring de…
Den 1. juli 2020 afholder Aarhus Universitets Center for Cirkulær Bioøkonomi (CBIO) webinar, hvor den nyeste forskning på området præsenteres.…
Side 77 af 153
Vil du vide mere om jordbrug og fødevarer? Tilmeld dig nyhedsbrevet fra DCA her.