Aarhus Universitets logo
English
I projektet MaInHealth undersøger forskere fra Institut for Fødevarer på Aarhus Universitet, hvordan modermælk er sammensat, og hvordan mødres…
Bioraffinering af græs og kløvergræs giver mulighed for en bæredygtig produktion af planteprotein, som kan erstatte importerede sojaprodukter. På et…
Grøn bioraffinering kan medvirke til et grønnere landbrug, europæisk selvforsyning med planteprotein og bæredygtig vækst i landdistrikterne. På et…
To forskere fra Aarhus Universitet har bidraget med kapitler til en ny engelsksproget lærebog ”The suckling and weaned piglet”. Bogen er skrevet af…
Mario M. Martinez fra Institut for Fødevarer, Aarhus Universitet, modtager den prestigefyldte pris Young Scientist Research Award fra Cereals & Grains…
Har du lyst til at blive klogere på tang, så er muligheden der tirsdag den 27. oktober, når seniorforsker Annette Bruhn deler ud af sin store viden på…
Effektivt genvundet svovl (S) fra biogasafsvovlingsprocessen kan genbruges som en værdifuld kilde til plante-tilgængeligt svovl i landbruget, viser ny…
Forskere fra Institut for Agroøkologi og Institut for Ingeniørvidenskab ved Aarhus Universitet har undersøgt klima- og miljøeffekter af fem…
Husdyrforskere fra Aarhus Universitet har skrevet et debatindlæg til Altinget som optakt til regeringens klimaplan for landbruget. Her kan du læse om…
Yetong Xu afholder ph.d.-forsvar onsdag 28. oktober kl. 10.00. Ph.d.-forsvaret vil være tilgængeligt online. Send en e-mail til…
Side 76 af 160
Vil du vide mere om jordbrug og fødevarer? Tilmeld dig nyhedsbrevet fra DCA her.