Aarhus Universitets logo
English
I et samarbejde mellem forskere på Nationalmuseet og Institut for Agroøkologi ved Aarhus Universitet i Flakkebjerg, er det lykkedes at udvikle en…
Forskere fra Institut for Agroøkologi ved Aarhus Universitet har ved et lykketræf opdaget en mutation, der gør hvede speltlignende.
Velkommen til en video-rundtur i de nye forsøgsfaciliteter på Danmarks Kvægforskningscenter (DKC) ved Aarhus Universitet.
Forskere fra Aarhus Universitet har testet brugen af satellit- og dronebilleder til at undersøge og forudsige kvælstof- og vandbehov hos kartofler…
I et pilotprojekt finansieret af det europæiske fødevareinitiativ EIT Food undersøger forskere fra blandt andet MAPP Centret ved Aarhus Universitet,…
Et tværfagligt team af driftige studerende fra Aarhus Universitet har netop vundet en international iværksætterkonkurrence med fokus på nyskabende,…
Madelskere fra hele verden var i begyndelsen af december samlet til den virtuelle konference ReThink Eating 2020. Den interaktive begivenhed blev…
I et nyt projekt på Aarhus Universitet, vil forskerne se nærmere på, hvad det betyder for koens velfærd at opfostre sin egen kalv. Der sættes fokus på…
Det er ikke hensigtsmæssigt at klovbeskære malkekøer inden for de sidste fire uger af drægtigheden, da det øger risikoen for abort. Det konkluderer en…
Klovbeskæring omkring afgoldning giver 20 % mindre risiko for, at malkekøer udvikler sålesår i den efterfølgende laktation, viser undersøgelse fra…
Side 76 af 164
Vil du vide mere om jordbrug og fødevarer? Tilmeld dig nyhedsbrevet fra DCA her.