Aarhus Universitets logo
English
Institut for Fødevarers iværksætterforløb, Food eHub, har det seneste år hjulpet en række lokale iværksættere med at få midler. Det er blevet til en…
AU-forskere modtager samlet 60 mio. kroner til et nyt 6-årigt center kaldet SustainScapes. Centeret skal finde forskningsbaserede løsninger på,…
Én hektar dansk dyrket hamp kan erstatte 2-3 hektar bomuld og kræver væsentligt mindre vand i produktionen. Et nyt projekt, støttet af…
I et nyt stort EU-projekt skal forskere fra blandt andet Aarhus Universitet udforske forskellige typer blandede landbrugssystemer, inkl. skovlandbrug,…
Udledning af lattergas stiger markant, når græsarealer oversvømmes gentagne gange, det viser ny forskning fra Soil Biology Group ved Wageningen…
Forskere fra Institut for Agroøkologi ved Aarhus Universitet har sammen med forskere fra Kina og Japan undersøgt, hvor effektivt afgrøder verden rundt…
Fungicidresistens i Septoria i vinterhvede breder sig i Europa, og forskere fra Aarhus Universitet har fundet et mønster i spredningen ved at…
Præsentation af resultater og erfaringer fra 11 pionerprojekter under Region Midtjyllands Udviklingsprogram for Bioøkonomi. Seminaret er omlagt til et…
Forskere fra Institut for Fødevarer, Aarhus Universitet har i et markforsøg plantet hvidkål direkte i visne bælgplanter uden at bearbejde jorden, der…
AU-forskere skal i et nyt projekt udvikle et testsystem, som kan afgøre, om biologiske stoffer udvundet af jord, planter eller produceret af…
Side 75 af 157
Vil du vide mere om jordbrug og fødevarer? Tilmeld dig nyhedsbrevet fra DCA her.