Aarhus Universitets logo
English
En ny undersøgelse fra MAPP Centret på Aarhus Universitet viser, at langt de fleste af os forstår betydningen af datomærkerne på vores fødevarer. Men…
Det kræver et betydeligt mindre areal at brødføde en person, der følger Fødevarestyrelsens nye klimakostråd, end at brødføde en person, der spiser en…
Frøproduktion af rødkløver er i høj grad afhængig af humlebiers bestøvning. Bestøvningsforhold under markbetingelser er komplekse.
Aarhus Universitet har modtaget en ny bevilling til at undersøge mulighederne for en fremtidig mælkeproduktion ved hjælp af kirtelceller isoleret fra…
Professor Charlotte Lauridsen afløser Klaus Lønne Ingvartsen som institutleder for Institut for Husdyrvidenskab til september 2021. Den kommende…
Nysgerrighed og indlæringsevne går hånd i hånd. Vi kender det fra os mennesker og primater, men nu er det for første gang også videnskabeligt påvist…
Fosforudskillelse via gødning er et miljøproblem i husdyrbrug, også ved økologiske ægproducenter. Ny lovgivning og de såkaldte fosforlofter gør, at…
Aarhus Universitet står i spidsen for en nyt projekt, der skal reducere malkekøers udledning af metan med 50 procent. Aktørerne bag skal udvikle et…
Tenure track adjunkt Guillaume Ramstein fra Center for Kvantitativ Genetik og Genomforskning (QGG) modtager et Emerging Investigator Grant fra Novo…
Da fodertilsætningsstoffer, som kan sænke metanudslippet fra køer, ikke kan bruges i økologisk produktion, bliver der lige nu også forsket i at finde…
Side 69 af 164
Vil du vide mere om jordbrug og fødevarer? Tilmeld dig nyhedsbrevet fra DCA her.