Aarhus Universitets logo
English
PRESSE - Effektivt Landbrug: Både proteinudbytte pr. hektar og kvaliteten af det høstede protein ligger højt, når græsset bliver opfodret friskt.
Forskere fra Center for Kvantitativ Genetik og Genomforskning (QGG) og samarbejdende institutter går sammen med industripartnere om at udvikle en ny…
Hvordan kan kastration af pattegrise med forudgående lokalbedøvelse foretages, så der i videst mulige omfang tages hensyn til pattegrisenes velfærd?…
Efter juni 2022 er det slut med at bruge medicinske niveauer af zinkoxid til smågrise de to første uger efter fravænning fra soen. Dette giver…
En samarbejdsaftale mellem Klimafonden Skive og Aarhus Universitet skal skabe bedre muligheder for udvikling af cirkulære, biobaserede…
Overgangen fra jæger-samler kultur til agerdyrkning udgør et vigtigt forskningsområde inden for forhistorisk arkæologi. Det gælder også spørgsmålet om…
Aarhus Universitet, Københavns Universitet og SEGES Innovation har sat sig i spidsen for et bredt netværk af videns- og forskningsinstitutioner,…
Ved hjælp af avanceret teknologi kan Aarhus Universitet nu sende forbrugere på indkøb i et virtual reality-supermarked, og det er der mange gode…
Forskere, som deltager i det europæiske forskningsprogram SusCrop, fremlægger resultater af tre års forskning i bæredygtig planteproduktion. Seminaret…
Det er emnet, når Food & Biocluster Denmark inviterer til formidlingsmøde torsdag den 21. april. Mødet tager udgangspunkt i en stor kortlægning af…
Side 49 af 164
Vil du vide mere om jordbrug og fødevarer? Tilmeld dig nyhedsbrevet fra DCA her.