Aarhus Universitets logo
English
Efter fund af sprøjtemidlet clopyralid i organiske gødningsprodukter har Landbrugsstyrelsen bedt forskere fra Aarhus Universitet om at vurdere…
En ny sekventeringsmetode giver forskere mulighed for at aflæse organismers genomer mere præcist end tidligere muligt. Dette studie anvender den nye…
Rammebevillingen er ganske enkelt blevet for lille til at kunne opretholde de forskningsmiljøer, der er grundlaget for rådgivningen af myndighederne,…
På forsøgsmarker undersøger Varslingssystemet for udvaskning af pesticider til grundvandet (VAP) om regelret sprøjtning resulterer i udvaskning til…
Presse: Forskere fra Aarhus Universitet er lykkes med at bearbejde græs på en måde, så det kan bruges som foder til grise og kyllinger. "Vi kan…
Hovedparten af den globale produktion af forarbejdningstomater er koncentreret i få områder af verden, her forventes klimaforandringerne ifølge en…
Kom med i marken, når AU Flakkebjerg inviterer til Temadag for markfrø. I år er temadagen kombineret med den tilbagevendende Firmadag for agrokemiske…
Kultiveret kød kan være et af fremtidens bæredygtige alternativer til vores nuværende kødforbrug, og i Aarhus Universitets laboratorier arbejdes der…
Hvilken afgoldningsstrategi er bedst for koen? Det spørgsmål har forskere ved Aarhus Universitet undersøgt i et stort netop afsluttet projekt. Læs her…
Presse: Aarhus Universitet bygger videre på sin forskning i tang som et middel til at reducere køers metanudledning.
Side 31 af 153
Vil du vide mere om jordbrug og fødevarer? Tilmeld dig nyhedsbrevet fra DCA her.