Aarhus Universitets logo
English
CBIO - Aarhus Universitets Center for Cirkulær Bioøkonomi afholder i samarbejde med Food & Biocluster Denmark et kombineret seminar og…
Forskningsfaciliteterne i Institut for Husdyr- og Veterinærvidenskab er blevet udvidet med nye avancerede respirationskamre til grise og fjerkræ.…
I Danmark har vi, gennem mange generationer, lavet særegne produkter som Læsøsalt og Samsøkartofler, og i dag har vi danske vingårde, specialiseret…
Olieræddike er en populær efterafgrøde, men når der er rigeligt med kvælstof tilgængeligt i de øverste jordlag, nedsættes dens evne til at optage…
Forskere fra QGG har i samarbejde med andre projektforskere genereret et genotype-vævsekspressionsatlas for kvæg (CattleGTEx), baseret på analysen af…
Ny rapport om anvendt plantebeskyttelser viser ikke alene resultater for afprøvning af pesticider, men også effektiviteten af forskellige…
Gode transportmuligheder til Viborg, god mad hele dagen og et stærkt socialt miljø omkring studiet. Masser af gode idéer var oppe at vende, da omkring…
Dyrkning af bælgplanter kan, ifølge et nyt studie, være med til at øge bæredygtigheden og udbyttet især i økologiske dyrkningssystemer eller…
Biokul kan øge lagringen af kulstof i jorden og bidrage til at mindske udslippet af drivhusgasser fra dyrket jord. På jorde med lav frugtbarhed kan…
D. 4. september satte minister for fødevarer, landbrug og fiskeri Rasmus Prehn navne på medlemmerne i den ekspertgruppe, der skal finde frem til nye…
Side 27 af 153
Vil du vide mere om jordbrug og fødevarer? Tilmeld dig nyhedsbrevet fra DCA her.