Aarhus Universitets logo
English
Institut for Agroøkologi ved Aarhus Universitet vil gennem forskning og uddannelse skabe grundlag for den grønne omstilling af landbrug og…
En gruppe forskere fra Aarhus Universitet har netop startet et projekt, hvor de vil undersøge, hvordan forbrugerne forstår og vælger mindre…
Nyudnævnt professor Jette Feveile Young fra Institut for Fødevarer på Aarhus Universtitet deltog for nylig i 24syv-podcasten Supertrends, hvor hun…
Det vil et nyt EU-projekt komme med et bud på i samarbejde med seks forskellige “testing grounds” heriblandt Peters Gartneri ved Beder i Østjylland.
Skal fremtidens proteinkilder komme fra kløver, insekter, tang eller kultiveret kød, og hvordan får vi folk til at spise dem? Det har en gruppe…
Jens Grønbech Hansen, seniorrådgiver ved Aarhus Universitet, deltager i en spændende podcastserie, der udforsker kartoflens historie og ikke mindst de…
Presseklip: Åbent hus-arrangement på AU Viborg tiltrak både børnefamilier og folk med en fortid i landbruget.
Siden foråret 2021 har forskere fra Aarhus Universitet arbejdet med en videnssyntese om klimatilpasning og landbrug. Det er nu mundet ud i, at…
I weekenden blev AU Viborg omdannet til en sandt videnskabelig legeplads, hvor over 1000 gæster blev draget af spændingen ved at udforske forskningens…
I år kan Aarhus Universitet i Flakkebjerg fejre 25 års-jubilæum. Det blev markeret med en festlig begivenhed d. 8. juni 2023. Her samledes nuværende…
Side 14 af 151
Vil du vide mere om jordbrug og fødevarer? Tilmeld dig nyhedsbrevet fra DCA her.