Aarhus Universitets logo
English
Professor Jens Stougaard modtager Villum Kann Rasmussens Årslegat 2016 som en anerkendelse for sin forskning inden for plantebiologi.
Vores viden om fødevarer og evner i køkkenet afhænger i høj grad af vores indkomst og af, om vi har hjemmeboende børn. Det viser en undersøgelse…
I forbindelse med udarbejdelsen af den nye Fødevare- og landbrugspakke har Aarhus Universitet beregnet de udvaskningsmæssige konsekvenser af…
Et nyt forskningsprojekt skal undersøge, om en stigning i rugetemperaturen kan mindske forekomsten af benproblemer hos slagtekyllinger.
Der er gode nyheder inden for så forskellige områder som ost, diabetes og bioolie på listen over årets mest læste fødevare- og jordbrugshistorier fra…
Modermælk indeholder bittesmå strukturer, der gør det muligt at overbringe beskeder fra moderens celler til barnets celler. Forskere ved Aarhus…
Et nyt projekt har som mål at øge bæredygtigheden i dansk bærproduktion. Det skal bl.a. ske ved at lade solbær, surkirsebær og andre smagsbomber indgå…
Tidl. forsker og indehaver af virksomheder ISI Food Protection, Dieter Elsser-Gravesen, bliver tilknyttet Institut for Fødevarer som adjungeret lektor…
Ved hjælp af en ny metode har forskere ved Aarhus Universitet vist, at der er sammenhæng mellem kvaliteten af rucolasalat efter høst og frigivelsen af…
Mere innovation, flere arbejdspladser og bedre uddannelse på fødevareområdet. Det er målet for konsortiet FoodNexus, der bl.a. har Aarhus Universitet…
Side 136 af 163
Vil du vide mere om jordbrug og fødevarer? Tilmeld dig nyhedsbrevet fra DCA her.