Aarhus Universitets logo
English
For højt niveau af frie fedtsyrer i mælk kan give en harsk smag. Derfor er nye metoder til at begrænse og måle niveauet af disse fedtsyrer nogle af de…
Mange ton løg ender hvert år med at blive kasseret, fordi det viser sig, at de er blevet dårlige under lagring. I et stort projekt arbejder forskere…
Der er stigende interesse for gamle sorter af frugt, grøntsager og korn. Det mærker både Nordisk Genbank (NordGen) og AU Årslev, der administrerer den…
I et nyt projekt vil Kverneland Group Kerteminde, Aarhus Universitet og DKC i samarbejde sikre en bedre udnyttelse af grovfoder hos malkekvæg. Det…
Jordbrugsforskningen på Aarhus Universitet ligger nummer 10 på verdensranglisten over 297 universiteter.
Tyskland er det vigtigste eksportmarked for dansk økologi, men en ny undersøgelse viser, at tyske forbrugere stort set ikke kender til dansk økologi.…
Et forskerhold forsøger at optimere græssorter, der skal være med til at få køer til at bøvse mindre – og dermed mindske drivhusgasserne – samt øge…
Forskningssamarbejdet mellem Apple og AU skal bidrage til at stabilisere forsyningen af vedvarende energi til Apples nye datacenter. Forskningen vil…
Den sande genetiske historie om de gamle danske husdyrracer oprulles nu, da moderne DNA-teknologi gør det muligt at kigge dyrene endnu tættere i…
Mejeriforskning er et af kerneområderne på Aarhus Universitet – og med god grund. Ny viden om mælkens sammensætning og kvalitet er af afgørende…
Side 130 af 164
Vil du vide mere om jordbrug og fødevarer? Tilmeld dig nyhedsbrevet fra DCA her.