Aarhus Universitets logo
English
En nylig afsluttet ph.d-afhandling har undersøgt dyrevelfærden i den økologiske ægproduktion og fundet en sammenhæng mellem dødelighed og niveauet af…
Danske køer kan belaste klimaet mindre ved hjælp af nye forskningsresultater fra Aarhus Universitet vedrørende fodringsstrategier og fodermidler.…
Fødevareministeriet og DCA – Nationalt Center for Fødevarer og Jordbrug ved Aarhus Universitet har indgået en ny aftale om forskningsbaseret…
Et underlag af sand er bedre end gummimåtter i sygeboksen til halte køer, viser undersøgelser fra Aarhus Universitet.
Landmænd kan justere deres arealanvendelse for at hjælpe folk i byen med at undgå oversvømmelser, men landmændene kræver den rigtige økonomiske…
Uanset hvilket scenarium man opstiller, giver produktion af økologiske ikke-kastrerede hangrise en ringere økonomi end produktion af økologiske grise,…
Er det svinebranchen, detailhandlen eller forbrugerne, der skal tage ansvar for dyrevelfærd, spørger forskere fra Aarhus Universitet i en ny rapport.
Forskere har måske løst gåden om, hvorfor franskmænd kan drikke vin og spise masser af ost - og alligevel holde den slanke og sunde linje. Det ser ud…
Det nytter noget at lave kampagner, der opfordrer forbrugere til at købe sunde fødevarer. En undersøgelse foretaget af forskere fra Aarhus Universitet…
Den 22. maj 2015 indvier Aarhus Universitet et HTL-pilotanlæg på AU Foulum. Det ny anlæg omdanner organiske materialer fx græs eller organisk affald…
Side 129 af 152
Vil du vide mere om jordbrug og fødevarer? Tilmeld dig nyhedsbrevet fra DCA her.