Aarhus Universitets logo
English
Indlæg fra en temadag om minkforskning, som blev holdt på AU Foulum, er samlet i en rapport udgivet af DCA - Nationalt Center for Fødevarer og…
Et nyt notat giver overblik over de væsentligste potentialer og udfordringer, der ligger i en øget anvendelse af grøn biomasse i Danmark. Notatet…
Køling af rå mælk forringer mælkens ostningsegenskaber. Det viser resultater fra en undersøgelse, som Institut for Fødevarer har lavet i samarbejde…
Ny forskning viser, at koen kælver hurtigere, hvis den går på dybstrøelse én måned før kælvning.
En forsker fra Institut for Molekylærbiologi og Genetik er valgt som vicepræsident i en forskningskommission i European Federation of Animal Science…
Tusindvis af gæster lagde vejen forbi Institut for Fødevarers telt på årets Food Festival. Her blev sanserne afprøvet og forskningen bragt i…
Den seneste viden fra international forskning i husdyr og deres hormonelle funktioner er samlet i en publikation fra DCA – Nationalt Center for…
Undersøgelser udført ved AU - Danmarks Kvægforskningscenter, viser, at halte køer foretrækker at ligge på dybstrøelse af sand frem for et underlag med…
Den eksotiske busk annatto producerer det naturlige orange farvestof bixin og andre nyttige stoffer. Forskere fra Aarhus Universitet deltager i et nyt…
For fjerde år i træk dannede Aarhus Universitet ramme om fødevarekonferencen European Food Venture Forum, hvor 32 virksomheder fra 16 forskellige…
Side 127 af 153
Vil du vide mere om jordbrug og fødevarer? Tilmeld dig nyhedsbrevet fra DCA her.