Aarhus Universitets logo
English
De ældres tilfredshed med maden i eget hjem hænger tæt sammen med graden af selvhjulpenhed, viser ny undersøgelse.
Spiser du pizza direkte fra papbakken foran fjernsynet, eller er du typen, der altid dækker bordet pænt? Rammerne omkring måltidet er vigtige og har…
Vægtproblemer hos ældre er mangefaceteret, og der er stor forskel på vægt, appetit og evne til at håndtere indkøb og madlavning. En ny undersøgelse…
Den samlede udvaskning er uændret, men nogle marker var placeret forkert i det materiale, som blev anvendt til beregning af fordelingen af…
Big data giver mulighed for at udvikle maskiner med kunstig intelligens, hvorved
de selv kan tage beslutninger om behandlinger i marken. Lige nu er…
Forskere ved Institut for Husdyrvidenskab har netop fået bevilget 10 mio. kr. af VILLUM FONDEN og VELUX FONDEN til et omfattende projekt, der skal…
Ost, kylling og fiberrigt brød. Vores kroppe reagerer forskelligt på forskellige fødevarer. På Aarhus Universitet forsker et hold af eksperter i at…
Som følge af en kritisk granskning af beregningsgrundlaget, har DCA rettet fordelingen af merudvaskningen af kvælstof på afstrømningsoplande.
Landbruget står over for et paradigmeskifte, hvor smarte it-løsninger vil modernisere og effektivisere branchen. EU har afsat et trecifret…
Stamtræet har i høj grad betydning for, hvilke kvaliteter koens mælk har, viser forskning fra Aarhus Universitet og SEGES. Det giver nye muligheder…
Side 127 af 164
Vil du vide mere om jordbrug og fødevarer? Tilmeld dig nyhedsbrevet fra DCA her.