Aarhus Universitets logo
English
Gennem årtier har forskere ved intens genetisk selektion formået at øge mælkeproduktionen hos køer. Dette har dog givet bagslag, idet det er gået ud…
Tilgængelighed af sund og indbydende mad er en naturlig forudsætning for, at eleverne spiser sund mad i løbet af skoledagen, men rammerne omkring…
Forskere ved Aarhus Universitet har undersøgt sammensætningen af mikroorganismer i mave-tarm-kanalen hos nyligt fravænnede grise fodret med enten…
Aarhus Universitet åbner et nyt center, som skal samle de fremmeste kompetencer inden for fødevareforskning. Centret hedder iFOOD, og…
Aarhus Universitet har fået en flot placering på den seneste ”Academic Ranking of World Universities” og er helt oppe på en ottendeplads, når det…
Danske gartnerier producerer hvert år 600 millioner potteplanter. Men en del af dem lider en krank skæbne mellem væksthuset og forbrugerens…
Kvægforskere fra Institut for Husdyrvidenskab, AU-Foulum har stået i spidsen for et netop afholdt internationalt AU Summer University-kursus om…
En verden af spændende oplevelser venter på Aarhus Universitet i Foulum, når dørene slås op til Åbent Landbrug den 17. september fra kl. 10-16. Så tag…
Forskere fra hele verden var den 7. til 10. august samlet i Aarhus for at dele og diskutere ny viden om dyrs adfærd. Her var Aarhus Universitet vært…
Forskere fra Center for Kvantitativ Genetik og Genomforskning ved Institut for Molekylærbiologi og Genetik, Aarhus Universitet i Foulum deltager i…
Side 123 af 164
Vil du vide mere om jordbrug og fødevarer? Tilmeld dig nyhedsbrevet fra DCA her.