Aarhus Universitets logo
English
I et nyt notat redegør forskere fra Aarhus Universitet for den kritik, som Danmarks Naturfredningsforening har rejst af beregninger, der blev udført…
Virksomheder i Region Midtjylland kan opnå medfinansiering til bioøkonomiske udviklingsprojekter.
Forskere på Aarhus Universitet planter hvidkål direkte i visne bælgplanter uden at bearbejde jorden. På den måde kan de blandt andet dæmme op for…
Når ældre bliver alene om de daglige måltider, oplever de en forringelse i deres livskvalitet. Madfællesskaber kan dog spille en positiv rolle for de…
Insektlarver er en rigtigt god proteinkilde i foder til økologisk fjerkræ, men det er en udfordring at producere larver i store mængder til økologisk…
Basale forskningsaktiviteter og samarbejde med industrien var i fokus, da uddannelses- og forskningsminister Søren Pind besøgte Aarhus Universitets…
Mindre spild i potteplantebranchen er målet for projektet MinimalSpild, som forskere fra Aarhus Universitet står bag. De præsenterer nu projektets…
Internationalt bedømmelsesudvalg har evalueret MAPP Centrets arbejde og rangeret centret som verdensledende inden for forskning i forbrugeradfærd på…
For første gang har forskere kunnet sætte tal på, hvor meget husdyrgødning bidrager til atmosfærens indhold af svovl.
Danskerne søger i stigende grad viden om sund kost på nye medier som madblogs og sociale medier. Viden fra disse kilder er dog ikke altid…
Side 121 af 164
Vil du vide mere om jordbrug og fødevarer? Tilmeld dig nyhedsbrevet fra DCA her.