Aarhus Universitets logo
English
Med et stort millionbeløb kan forskere sætte skub i udviklingen af verdens største og mest avancerede bioraffineringsanlæg. Her vil de omdanne…
Op mod en tredjedel af de danske forbrugere er positive over for at spise insekter, og blandt dem er mænd i hovedstadsområdet i flertal. Forbrugerne…
Ny forskning peger mod, at den økologiske svineproduktion kan have fordele af at anvende moderdyr, der føder færre men større grise end dem, der i dag…
Med klimaforandringer stiger behovet for et mere intelligent, effektivt og sikkert landbrug. Et snarligt afsluttet EU-projekt, ModCarboStress, har…
I et nyt notat redegør forskere fra Aarhus Universitet for den kritik, som Danmarks Naturfredningsforening har rejst af beregninger, der blev udført…
Virksomheder i Region Midtjylland kan opnå medfinansiering til bioøkonomiske udviklingsprojekter.
Forskere på Aarhus Universitet planter hvidkål direkte i visne bælgplanter uden at bearbejde jorden. På den måde kan de blandt andet dæmme op for…
Når ældre bliver alene om de daglige måltider, oplever de en forringelse i deres livskvalitet. Madfællesskaber kan dog spille en positiv rolle for de…
Insektlarver er en rigtigt god proteinkilde i foder til økologisk fjerkræ, men det er en udfordring at producere larver i store mængder til økologisk…
Basale forskningsaktiviteter og samarbejde med industrien var i fokus, da uddannelses- og forskningsminister Søren Pind besøgte Aarhus Universitets…
Side 121 af 164
Vil du vide mere om jordbrug og fødevarer? Tilmeld dig nyhedsbrevet fra DCA her.