Aarhus Universitets logo
English
Lokalbedøvelse kan i et vist omfang reducere den øjeblikkelige smerte forbundet med halekupering af pattegrise, men har ingen målbar effekt på de…
Potteplanter kan produceres langt mere bæredygtigt ved hjælp af ny præcisionsforædling - i stedet for med kemikalier og gmo. Teknikken kan brede sig…
Ved at dyrke flere afgrøder samtidig kan økologiske grøntsagsavlere reducere kvælstoftabet til vandmiljøet og samtidig mindske behovet for at tilføre…
I Danmark smider vi hvert år over 700.000 tons mad ud. Forskere fra Aarhus Universitet er i samarbejde med kolleger og virksomheder i gang med at…
Den nyeste viden bliver serveret og garneret med lærerige madoplevelser,
når Aarhus Universitet indtager årets Food Festival på Tangkrogen 2.-4.…
Er du til mink, så er der spændende nyt i vente på årets temadag om aktuel minkforskning, der afholdes den 3. tirsdag i september. Her præsenteres…
Institut for Husdyrvidenskab, Aarhus Universitet har udgivet nye normtal for husdyrgødningens indhold af næringsstofferne kvælstof, fosfor og kalium…
Dette spørgsmål vil bogstaveligt talt blive besvaret i et projekt, som ser nærmere på omfanget af haltheder og gangproblemer hos slagtekyllinger.…
Agro Business Park har skudt Innovationskonkurrencen 2016 i gang. Målet er at styrke udviklingen af nye produkter og virksomheder inden for det…
En ledelse, som udstikker kursen, er afgørende for, hvordan medarbejdere på husdyrbedrifter agerer i forhold til dyr. Men fælles forståelse blandt de…
Side 120 af 154
Vil du vide mere om jordbrug og fødevarer? Tilmeld dig nyhedsbrevet fra DCA her.