Aarhus Universitets logo
English
Ny forskningsmetode sikrer langt større viden om mælks gavnlige effekter. Det kan betyde, at mejerier i fremtiden i højere grad vil kunne designe…
Over tid kan der opstå uønskede aroma- og smagsstoffer i laktosefri mælk. Det er en hindring for, at mejerier kan imødekomme efterspørgslen på…
Der er ingen problemer med mælkekvaliteten hos køer, der kælver med større intervaller. Tværtimod tyder undersøgelser på, at denne produktionsstrategi…
Aarhus Universitet har sammen med Arla undersøgt flere aspekter ved at opkoncentre mælken hos producenten. Rent kvalitetsmæssigt er der ikke er noget…
For højt niveau af frie fedtsyrer i mælk kan give en harsk smag. Derfor er nye metoder til at begrænse og måle niveauet af disse fedtsyrer nogle af de…
Mange ton løg ender hvert år med at blive kasseret, fordi det viser sig, at de er blevet dårlige under lagring. I et stort projekt arbejder forskere…
Der er stigende interesse for gamle sorter af frugt, grøntsager og korn. Det mærker både Nordisk Genbank (NordGen) og AU Årslev, der administrerer den…
I et nyt projekt vil Kverneland Group Kerteminde, Aarhus Universitet og DKC i samarbejde sikre en bedre udnyttelse af grovfoder hos malkekvæg. Det…
Jordbrugsforskningen på Aarhus Universitet ligger nummer 10 på verdensranglisten over 297 universiteter.
Tyskland er det vigtigste eksportmarked for dansk økologi, men en ny undersøgelse viser, at tyske forbrugere stort set ikke kender til dansk økologi.…
Side 118 af 154
Vil du vide mere om jordbrug og fødevarer? Tilmeld dig nyhedsbrevet fra DCA her.