Aarhus Universitets logo
English
Forskere fra Aarhus Universitet er i samarbejde med industrien i færd med at undersøge, hvordan der kan udvikles nye typer af indpakning, der sikrer…
Betyder det noget, at en pakke med kyllingefilet har et mærkat, der angiver, at kødet er dansk? Og hvor vigtigt er det for forbrugerne, at melet i…
SEGES har været på besøg på AU Foulum og fortæller i videoen her, hvordan arbejdet med at fremstille et danskproduceret protein foregår.
Forskere fra Aarhus Universitet har været med til at udvikle nyt undervisningsmateriale om dyrevelfærd til folkeskoler.
Der er velfærdsmæssige fordele for kalve, hvis de ved afhorning får både lokalbedøvelse og smertelindring i form af NSAID frem for udelukkende…
Der er fordele for kreaturer at være ude på græs, men det kræver løbende overvågning og justeringer.
DCA – Nationalt Center for Fødevarer og Jordbrug har netop udgivet årsberetningen for 2017.
Landbrugsstyrelsen har på baggrund af rådgivning fra Aarhus Universitet udgivet en guide til, hvordan landmænd minimerer risikoen for at skade og…
Forskere fra Aarhus Universitet er blandt de første til at fokusere på årsager og effekt af unormal gang, der ikke betegnes som decideret halthed, hos…
Forskere fra Aarhus Universitet leder et projekt, der sætter fokus på at reducere energiforbruget i produktionen af frugt, grønt og potteplanter i…
Side 116 af 164
Vil du vide mere om jordbrug og fødevarer? Tilmeld dig nyhedsbrevet fra DCA her.