Aarhus Universitets logo
English
I en tid, hvor sundhed og bæredygtighed er i fokus, er det vigtigt at se på, hvordan vi kan forme de kommende generationers kostvaner og samtidig tage…
ARRANGEMENTOMTALE: For nylig afholdt Videncenter for Dyrevelfærd (ViD) en konference om udfasningen af burhold af husdyr i EU. Konferencen fandt sted…
I fællesskab med Institut for Agroøkologi er Institut for Husdyr- og Veterinærvidenskab blevet accepteret som en del af et Living Lab-program støttet…
Ny forskning viser potentiale for at kunne forlænge holdbarheden af frugt, grønsager og blomster uden brug af kemiske midler. Ved hjælp af…
Den 30. november 2023 afholder Centre for Circular Bioeconomy (CBIO) og Aarhus Universitet en gratis workshop om "Insekter til Foder, Fødevarer og…
Institut for Agroøkologi, Flakkebjerg modtog Sydbanks og Envafors’ Klima- & Miljøpris 2023 ved Slagelse Erhvervs Awards fredag d. 10. november 2023.
Studerende, filosoffer, antropologer, kunstnere og fødevareforskere mødtes for at diskutere de etiske, kulturelle, miljømæssige og praktiske…
Bo Melander tiltræder som professor i ukrudtsvidenskab ved Institut for Agroøkologi, Aarhus Universitet. Han har brugt årtier på at studere, hvordan…
Den 1. oktober 2023 overtog lektor René Gislum posten som sektionsleder for CROP-sektionen ved Institut for Agroøkologi på Aarhus Universitet efter…
For at forbedre styringen af frøkvalitet og fremme diversiteten af afgrøder, arrangerede Institut for Agroøkologi ved Aarhus Universitet nylig en…
Side 10 af 153
Vil du vide mere om jordbrug og fødevarer? Tilmeld dig nyhedsbrevet fra DCA her.