Aarhus Universitets logo
English
En række forskningsprojekter fokuserer på at løse udfordringerne med at producere proteinfoder på basis af grønt græs og kløver.
ARoS og Institut for Fødevarer, AU afholdt for nyligt en helt speciel middag, hvor kunst, lys, lyd og mad gik op i en højere enhed. Middagen var en…
De fleste danske søer føder flere grise, end de selv kan passe. Der er derfor behov for andre strategier til at opfostre overskydende grise. Ny…
To nye netværksprojekter på Aarhus Universitet er dedikeret til at bidrage med viden, som kan klæde samfundet bedre på til at nå FN’s Verdensmål – de…
EIT Food har valgt Aarhus som værtsby for sin første nordiske begivenhed, som er uddelingen af
EIT Food Innovationsprisen - en stor start-up…
Køer fra den intensive forsøgsstald på Danmarks Kvægforskningscenter ved AU Foulum har leveret en helt særlig og dyrebar mælk, som indeholder ”mærket…
Der er stort fokus på at erstatte animalsk protein i fødevarer med plantebaserede alternativer. Men kan grønt græs dyrket på danske marker udgøre en…
Ifølge forskere på Aarhus Universitet kan skovlandbrug have en række positive effekter på både miljø, klima og biodiversitet, hvis det udformes og…
Produktionen af smågrise er udfordret af diarré omkring fravænning og en høj dødelighed. Løsningen har hidtil været tildeling af medicinsk zink i…
Forskere fra Aarhus Universitet står sammen med planteforædlingsfirmaet Knold og Top bag udviklingen af en ny form for supergrøntsag, en såkaldt…
Side 108 af 164
Vil du vide mere om jordbrug og fødevarer? Tilmeld dig nyhedsbrevet fra DCA her.