Tidligere arrangementer

tir 12 jan
09:30-16:15 | Online
Alternativ plantekongres
På online arrangementet ”Planter i fokus” skal mere end 20 webinarer give inspiration og ny faglig viden til plantebranchen.
man 11 jan
13:00-15:00 |
Ph.d.-forsvar: Genanvendelse af organiske reststoffer som effektiv N- og S-gødning
I løbet af sine ph.d.-studier har Doline Fontaine undersøgt muligheden for at genanvende næringsstofferne kvælstof (N) og svovl (S) i organiske reststoffer som gødning til afgrøder.
fre 08 jan
10:00-13:00 |
Ph.d.-forsvar. Laser-induceret nedbrydningsspektroskopi til jord fosfor bestemmelse
Standard jord Fosfor (P) test anvendes rutinemæssigt til at estimere størrelsen af de agronomiske eller miljømæssigt relevante jord-P-puljer. Det er arbejdskrævende, vådkemiske analyser, der ofte involverer brugen af skadelige kemikalier og som ikke kan anvendes til at vurdere P-variabiliteten ved høj rumlig opløsning.
11:00-14:00 |
World Soil Day
World Soil Day – Jordbundens dag – er en årlig markering af, hvor vigtigt det er at passe på de forskellige aspekter af alverdens landbrugsjorde. I år er temaet ”Biodiversitet i jord”. Det er et højaktuelt emne, som er nært knyttet til målet om at gøre landbruget klimaneutralt. Begivenheden foregår online.
10:00-12:00 |
Webinar: Bioøkonomi i praksis
Skal vi for alvor ændre kursen og speede op på den grønne omstilling er der nogle erfaringer og udfordringer vi skal lære af. Vi har samlet et bredt panel, som på hver sin måde arbejder med bioøkonomi og grøn omstilling, til at dele ud af deres viden og erfaringer.
10:00-12:00 | Online
Ph.d.-forsvar: Vulpia myuros biologi og bekæmpelse- Et voksende ukrudtsproblem i Nordeuropa
Muhammad Javaid Akhter forsvarer sin ph.d. d. 16. december 2020.
tir 15 dec
09:00-15:00 | Aarhus Universitet i Foulum
AFLYST: Mink-temadag
Mink-temadagen er aflyst.
tor 03 dec
13:00-18:30 |
Konference: ReThink Eating 2020
Inspireret af den udbredte anvendelse af teknologi i sammenhæng med COVID-19, er adjunkt Qian Janice Wang fra forskergruppen Fødevarekvalitet, Perception & Samfund ved Aarhus Universitets Institut for Fødevarer vært for en virtuel, interaktiv konference ud over det sædvanlige.
tor 03 dec
13:00-15:30 | Online
Online seminar: Green biorefinery - technologies for producing protein from green biomasses
An insight in technologies enabling extraction and use of protein from green leaves from grasses, legumes, beetroots etc.
tir 01 dec
10:00-15:00 |
Webinar: Innovation in agribusiness partnership Brazil-Denmark
På et webinar, som finder sted den 1.-3. december, vil brasilianske forskere og virksomheder præsentere nye løsninger til agrotech-industrien. Målgruppen er andre forskere og virksomheder, som er interesserede i at opbygge nye innovationssamarbejder på området.

Viser resultater 1 til 10 ud af 442

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Næste