Aarhus Universitets logo
English
Transport af udsættersøer til slagteriet medfører i mange tilfælde en forværring af søernes fysiske tilstand sammenlignet med før de blev læsset på…
Overvægt og medfølgende komplikationer er et voksende problem verden over - blandt andet på grund af vores kost og aktivitetsniveau. Men hvad afgør,…
En reduktion af fødevarernes klimabelastningen er forbundet med store udfordringer og vanskelige dilemmaer. Men en omstilling i både forbrug og…
Efter ønske fra Landbrugsstyrelsen har forskere fra Aarhus Universitet gennemgået den eksisterende litteratur om mulig fødekonkurrence mellem…
Havesæsonen nærmer sig, og hos mange kribler det i fingrene for at plante nyt. Men det er ikke lige meget, hvilken sort, man vælger, når det gælder…
Den procentuelle dødelighed blandt patte- og smågrise er faldet svagt i de senere år, viser en ny opgørelse. Men der er stadig alt for mange grise,…
Når du drikker en sodavand, sidder smagen ikke kun i den brusende væske. Vi smager nemlig med alle vores sanser. Nu vil forskerne undersøge, hvordan…
På sundhedsfronten halter mændene på erhvervsskoler efter de kvindelige medstuderende, der i gennemsnit er mere motiverede til og spiser mere sundt,…
Mogens Støvring Hovmøller er udnævnt som professor i plantepatologi ved Institut for Agroøkologi, Aarhus Universitet.
Når man vurderer fødevarers påvirkning af miljøet, er det vigtigt ikke bare at se på klimaet, men også inkludere effekterne på biodiversitet,…
Side 1 af 2
Vil du vide mere om jordbrug og fødevarer? Tilmeld dig nyhedsbrevet fra DCA her.