Aarhus University Seal / Aarhus Universitets segl

Fødevarer

Fødevarer og kvalitet generelt
Michelle Williams
Institutleder, Institut for Fødevarer
Mail: mw@food.au.dk
Telefon: 87157957 / 87158335 / 25170049

Forbrugere og sundhed
Ulla Kidmose
Lektor, Institut for Fødevarer
Mail: ulla.kidmose@food.au.dk
Telefon: 87158293

Kost og sundhed (ernæring)
Esben Skipper Sørensen
Lektor, Institut for Molekylærbiologi og Genetik
Mail: ess@mbg.au.dk
Telefon: 87155461 / 20270979

Molekylær ernæring, bioaktive fødevarer og functional foods
Esben Skipper Sørensen
Lektor, Institut for Molekylærbiologi og Genetik
Mail: ess@mbg.au.dk
Telefon: 87155461 / 20270979

Bæredygtig fødevareproduktion
Hanne Lakkenborg Kristensen
Forskergruppeleder, Institut for Fødevarer
Mail: hanne.kristensen@food.au.dk
Telefon: 87158354

Fødevarekemi- og teknologi
Lotte Bach Larsen
Professor, Institut for Fødevarer
Mail: lbl@food.au.dk
Telefon: 87158049 / 22819282

Fødevarekvalitet og sensorik
Derek V. Byrne
Professor, Institut for Fødevarer
Mail: derekv.byrne@food.au.dk
Telefon: 87158394 / 28782840

Produktudvikling
Jette Feveile Young
Lektor, Institut for Fødevarer
Mail: jettef.young@food.au.dk
Telefon: 87158051 / 23478883

Vitaminer 
Christian W. Heegaard
Seniorforsker, Institut for Molekylærbiologi og Genetik
Mail: cwh@mbg.au.dk
Telefon: 87155462