Fødevarer og kvalitet generelt
Michelle Williams
Institutleder, Institut for Fødevarer
Mail: mw@food.au.dk
Telefon: 87157957 / 87158335 / 25170049
Forbrugere og sundhed
Ulla Kidmose
Lektor, Institut for Fødevarer
Mail: ulla.kidmose@food.au.dk
Telefon: 87158293
Kost og sundhed (ernæring)
Esben Skipper Sørensen
Lektor, Institut for Molekylærbiologi og Genetik
Mail: ess@mbg.au.dk
Telefon: 87155461 / 20270979
Molekylær ernæring, bioaktive fødevarer og functional foods
Esben Skipper Sørensen
Lektor, Institut for Molekylærbiologi og Genetik
Mail: ess@mbg.au.dk
Telefon: 87155461 / 20270979
Bæredygtig fødevareproduktion
Hanne Lakkenborg Kristensen
Forskergruppeleder, Institut for Fødevarer
Mail: hanne.kristensen@food.au.dk
Telefon: 87158354
Fødevarekemi- og teknologi
Lotte Bach Larsen
Professor, Institut for Fødevarer
Mail: lbl@food.au.dk
Telefon: 87158049 / 22819282
Fødevarekvalitet og sensorik
Derek V. Byrne
Professor, Institut for Fødevarer
Mail: derekv.byrne@food.au.dk
Telefon: 87158394 / 28782840
Produktudvikling
Jette Feveile Young
Lektor, Institut for Fødevarer
Mail: jettef.young@food.au.dk
Telefon: 87158051 / 23478883
Vitaminer
Christian W. Heegaard
Seniorforsker, Institut for Molekylærbiologi og Genetik
Mail: cwh@mbg.au.dk
Telefon: 87155462