Aarhus Universitets logo
English
Det Økologiske Spisemærke er en statskontrolleret mærkningsordning, der viser andelen af økologi på et spisested. Mærkningsordningen har allerede…
I et nyt projekt er AU-forskere med til at udvikle en klimavenlig risotto med insektmel, en såkaldt bugotto, der skal falde i de danske forbrugeres…
Med nutidens klimaforandringer er det vigtigt, at planter kan tilpasse sig nye forhold for at overleve. Et internationalt forskerhold har ved hjælp af…
Når vi spiser en cashewnød, er vi måske ikke klar over, at den bare er en lille del af cashewfrugten. Når vi køber kokosvand, tænker vi måske ikke på,…
Forskere fra Aarhus Universitet samarbejder med forskere fra Københavns Universitet om udvikling af systemanalyser, der kan klimaoptimere en…
Forskere fra Institut for Agroøkologi ved Aarhus Universitet har fundet en metode til at vurdere efterafgrøders effekt på kvælstofudvaskning ved at…
Forskere fra Aarhus Universitet vil sammen med kollegaer fra Københavns Universitet lave nye afgrøder ud af vilde planter. Klimaforandringerne og en…
Den 24.-25. februar 2020 afholdes årets kvægkongres i Herning. En perlerække af forskere fra Aarhus Universitet er på programmet med spændende oplæg,…
Forskere og studerende fra Ingeniørhøjskolen Aarhus Universitet vil bygge en maskine, der kan trække vandet ud af vandmænd og gøre dem sprøde og…
Kan man lave mælk uden en ko – eller kød uden dyr? Det vil forskere fra Aarhus Universitet undersøge i et nyt forskningsprojekt, der skal bane vejen…
Side 83 af 151