Aarhus Universitets segl

Ny forbrugerforskning i fødevarer præsenteres på åbent webinar

Danskernes forbrug af snacks, søde sager og kød er på programmet, når forskere fra MAPP Centret og Institut for Fødevarer ved Aarhus Universitet præsenterer en række nye undersøgelser på fødevareområdet. Det sker på et webinar den 4. marts, hvor alle interesserede er velkomne.

Foto: Colourbox

Aarhus Universitets forskning og vidensopbygning på området forbrugeradfærd og -præferencer for fødevarer kan øge forståelsen af, hvilke egenskaber forbrugerne efterspørger i fødevarer, hvordan de træffer beslutninger om at købe hvilke produkter, hvordan de anvender produkterne, og hvordan dette hænger sammen med sundhed og trivsel.

Denne vidensopbygning kan bidrage til at danne grundlag for tiltag, som sigter mod sundere, mere bæredygtige eller mere kvalitetsbevidste forbrugervalg. Derfor efterspørger Fødevarestyrelsen løbende ny viden fra DCA - Nationalt Center for Fødevarer og Jordbrug ved Aarhus Universitet.

På et webinar den 4. marts præsenterer forskere fra MAPP Centret og Institut for Fødevarer en række helt nye undersøgelser på området, der netop er udgivet som DCA-rapporter - eller som vil blive udgivet i den kommende tid.

Det drejer sig blandt andet om forskning i danskernes forbrug af snacks, søde sager og kød, oplevelser med Nøglehulsmærket og reaktioner på ernærings- og sundhedsanprisninger.

Du kan læse mere og tilmelde dig arrangementet her