Food Festival 2015
Dørene åbnes igen i år for Food Festival på Tangkrogen i Århus.
Oplysninger om arrangementet
Tidspunkt
Sted
Tangkrogen i Aarhus
![](/fileadmin/news_import/logo_web_farve_foodfestival_01.png)
Igen i 2015 bliver den nyeste viden og lærerige madoplevelser serveret på Tangkrogen, og igen i år er fokus lagt på at inddrage publikum i leg, smag og viden.
Så sæt kryds i kalenderen den 4.-6. september og glæd dig allerede nu til Food Festival 2015!
Food deltager i år med 6 aktiviteter:
- Grøn stevia – økologisk sødemiddel (kontaktperson Kai Grevsen)
- MACSYS – teknologi til bæredygtig produktion af fjerkræ fødevareprodukter (kontaktperson Margrethe Therkildsen)
- Smager økologisk persille af mere? - Smagsprøver af persille dyrket ved forskellige gødningsstrategier (kontaktperson Karen K. Petersen)
- Chokoladekvalitet og kakaosmør (kontaktperson Rikke Ploug Frydenberg)
- Dansk frugt uden sprøjterester (kontaktperson Marianne Bertelsen)
- Leg med mad og sanser i sensorik og forbrugervidenskab (kontaktperson Line Mielby)
Besøg Food Festival 2015's hjemmeside her (link til ekstern hjemmeside)