Aarhus Universitets segl

Food Festival 2015

Dørene åbnes igen i år for Food Festival på Tangkrogen i Århus.

Oplysninger om arrangementet

Tidspunkt

Fredag 4. september 2015,  kl. 13:00 - 17:00

Sted

Tangkrogen i Aarhus

Igen i 2015 bliver den nyeste viden og lærerige madoplevelser serveret på Tangkrogen, og igen i år er fokus lagt på at inddrage publikum i leg, smag og viden.
Så sæt kryds i kalenderen den 4.-6. september og glæd dig allerede nu til Food Festival 2015!

Food deltager i år med 6 aktiviteter:

  • Grøn stevia – økologisk sødemiddel (kontaktperson Kai Grevsen)
  • MACSYS – teknologi til bæredygtig produktion af fjerkræ fødevareprodukter (kontaktperson Margrethe Therkildsen)
  • Smager økologisk persille af mere? - Smagsprøver af persille dyrket ved forskellige gødningsstrategier (kontaktperson Karen K. Petersen)
  • Chokoladekvalitet og kakaosmør (kontaktperson Rikke Ploug Frydenberg)
  • Dansk frugt uden sprøjterester (kontaktperson Marianne Bertelsen)
  • Leg med mad og sanser i sensorik og forbrugervidenskab (kontaktperson Line Mielby)

Besøg Food Festival 2015's hjemmeside her (link til ekstern hjemmeside)