Aarhus Universitets segl

Tiltrædelsesworkshop ”Det perfekte måltid” – en stor succes

Ca. 50 personer deltog i tiltrædelsesforelæsningen ”Det perfekte måltid: Multisensorisk forskning af fødevarer og fødevareindtag”.

Tiltrædelsesworkshop ”Det perfekte måltid” – en stor succes

Ca. 50 personer deltog i tiltrædelsesforelæsningen ”Det perfekte måltid: Multisensorisk forskning af fødevarer og fødevareindtag” ved Aarhus Universitets adjungerende professor Charles Spence, Oxford Universitet, England den 22. januar 2015 i Årslev. Arrangementet var sat op som en workshop og var særdeles velorganiseret af sekretariatet og helt igennem en stor succes.

Denne workshop var banebrydende på grund af dens unikke tværfaglige vinkel på fødevarernes og spisningens multisensoriske natur, inklusiv human sensorisk oplevelse og forbruger-/marketingsperspektiver og deres synergi i forhold til eksperimentel psykologi.

For yderligere information kontakt da venligst: Professor Derek V. Byrne, Forskergruppeleder, Institut for Fødevarer, e-mail: derekv.byrne@food.au.dk, Telefon: (+45) 8715 8394, mobil telefon: (+45) 2878 2840

 

 
Fra venstre: Professor Klaus Grunert, Professor og Forskergruppeleder Derek V. Byrne, Institutleder Michelle Williams og Adjungeret professor Charles Spence.