Aarhus Universitets logo
English
At nedsætte sit forbrug af oksekød kan være et klimavenligt træk, men sagen er ikke så enkel. Forskere forsøger at nuancere klimadebatten ved at give…
De langvarige gødningsforsøg ved Askov Forsøgsstation har lagt jord, planter og data til en bred vifte af undersøgelser i årenes løb. Nogle af disse…
Lektor René Gislum fra Institut for Agroøkologi ved Aarhus Universitet er udnævnt som præsident for den internationale frøgruppe International Herbage…
Ved Askov Forsøgsstation har 125 års uafbrudte gødningsforsøg skabt en enestående forskningsplatform, som tiltrækker danske og udenlandske eksperter…
Heste har godt af at komme på græs – både for deres fysiske og psykiske velbefindende. Men insekter og sommervarme kan være en belastning og en…
Fødevarestyrelsen anbefaler personer over 70 år at tage et dagligt tilskud af D-vitamin og calcium. Men ét er anbefalinger, noget andet er…
Sektionsleder og professor Jørgen E. Olesen fra Institut for Agroøkologi, Aarhus Universitet, er udpeget som medlem af Innovationsfondens nye…
Ja - det er der noget, der tyder på. Forskere ved Institut for Husdyrvidenskab, Aarhus Universitet har undersøgt, hvad det betyder for ungheste, der…
Jordens sundhedstilstand har stor betydning for afgrødernes vækst. Med enkle midler kan man selv tage et tjek på jordens sundhed.
Ved omlægning af landbrugsarealer fra korn til græs opnår man mest miljøgevinst ved at vælge områder, der er i nærheden af eksisterende natur eller…
Side 94 af 154
Vil du vide mere om jordbrug og fødevarer? Tilmeld dig nyhedsbrevet fra DCA her.