Aarhus Universitets logo
English
Forskere fra Aarhus Universitet, Københavns Universitet og SEGES vil i et nyt projekt skabe grundlag for nye nationale emissionsfaktorer for lattergas…
Efterafgrøder har igennem flere år været brugt som virkemiddel til at reducere udvaskningen af kvælstof fra dansk landbrug. Nu vil et hold af forskere…
Forskere fra Aarhus Universitet, Københavns Universitet og SEGES samarbejder i et nyt projekt om at undersøge nitrifikationshæmmeres effekt på…
Qian Janice Wang, der er adjunkt på Aarhus Universitets Institut for Fødevarer, er blevet tildelt Nils Foss’ talentpris. Prisen får hun for sit…
Der har været anvendt et for lavt estimat af udbredelsen af kulstofrige landbrugsjorde i Danmark. I det hidtidige estimat var det angivet at der er…
Forskere fra Aarhus Universitet, Københavns Universitet og SEGES vil i et nyt projekt undersøge om det er muligt via optimering og udvikling af…
Ny forskning fra Institut for Husdyrvidenskab, Aarhus Universitet viser, at automatisk registrerede data fra sensorer kan forudsige op til 80 % af…
Grønt protein udvundet fra kløvergræs er meget velegnet til grise, viser forsøg ved Aarhus Universitet i Foulum. Det gælder både i forhold til…
Nyt Dansk Center for Forskning i Velfærd hos Familiedyr skal bidrage med forskningsbaseret viden til at løse de velfærdsproblemer, som rammer vores…
Nye muligheder for ekstraktion af bladprotein som alternativ til importeret soyaprotein har øget interessen for intensivt dyrket græs til…
Side 87 af 152
Vil du vide mere om jordbrug og fødevarer? Tilmeld dig nyhedsbrevet fra DCA her.