Aarhus Universitets logo
English
Med bare 11 tilhørere heraf fire vejledere, to opponenter, en ordstyrer, en ægtefælle og to små børn modtog Johannes Lund Jensen som den første…
Der er et stort behov for nye virkemidler til at reducere kvælstofudledningen til vandmiljøet. Nye resultater fra Aarhus Universitet viser, at mellem…
Reduceret udvaskning og forbedret tilgængelighed af kvælstof er blandt nogle af de fordele, man kan opnå ved at have efterafgrøder på sine marker. En…
Pyrolyse ved biogasanlæg er ikke alene kilde til bæredygtig og klimavenlig energi, men restproduktet fra pyrolysen, biokul, kan udover at binde…
Et internationalt team bestående af fem universiteter og tre førende industrivirksomheder vil transformere sundheds-, fødevare- og landbrugsteknologi…
Ny viden om en professionel gruppe – chaufførerne - der er helt centrale for sikringen af dyrs velfærd under transport, men som sjældent indgår i…
Et nyt forskningsprojekt på Aarhus Universitet vil gøre brug af millioner af års evolution for at udvikle bæredygtige biobrændsler. Løsningen ligger…
Et nyt, biologisk middel mod smågrisediarré baseret på et antistof fra lamaer kan blive et miljøvenligt alternativ til medicinsk zink i foderet. En…
Landbrugets og fødevareproduktionens miljøpåvirkning er et meget aktuelt emne, som diskuteres flittigt verden over. Men den mest anvendte…
De økologiske svineproducenter skal i fremtiden kunne fodre deres søer mere optimalt gennem vinterperioden. Et nyt projekt, som forskere fra AU står i…
Side 80 af 151
Vil du vide mere om jordbrug og fødevarer? Tilmeld dig nyhedsbrevet fra DCA her.