Aarhus Universitets logo
English
AU FOOD er initiativtager til et nyt netværk, der skal sætte gang i udviklingen af kultiveret kød med udgangspunkt i bæredygtige, nordiske…
Det nye Danmarks Kvægforskningscenter er nu en realitet og står flot og færdigt med helt nye og unikke forsøgsfaciliteter. Centret har fået opført…
I et forskningsprojekt ved Institut for Husdyrvidenskab på Aarhus Universitet er der for første gang i Danmark sat forskningsmæssig fokus på problemer…
En bevidst udsættelse af koens første inseminering efter kælvning giver en forlænget laktation. Men ikke alle køer klarer en forlænget laktation lige…
Udskiftning af græsensilage med majsensilage påvirker metanemissionen og mælkens klimaaftryk. Det er konklusionen i en undersøgelse foretaget af…
Institut for Fødevarers iværksætterforløb, Food eHub, har det seneste år hjulpet en række lokale iværksættere med at få midler. Det er blevet til en…
AU-forskere modtager samlet 60 mio. kroner til et nyt 6-årigt center kaldet SustainScapes. Centeret skal finde forskningsbaserede løsninger på,…
Én hektar dansk dyrket hamp kan erstatte 2-3 hektar bomuld og kræver væsentligt mindre vand i produktionen. Et nyt projekt, støttet af…
I et nyt stort EU-projekt skal forskere fra blandt andet Aarhus Universitet udforske forskellige typer blandede landbrugssystemer, inkl. skovlandbrug,…
Udledning af lattergas stiger markant, når græsarealer oversvømmes gentagne gange, det viser ny forskning fra Soil Biology Group ved Wageningen…
Side 69 af 152
Vil du vide mere om jordbrug og fødevarer? Tilmeld dig nyhedsbrevet fra DCA her.