Aarhus Universitets logo
English
Et nyt stort Innovationsfonds projekt har til formål at udvikle metoder og teknologi til kortlægning og analyse af tørveområder, som er en af…
Hvordan kan vores smagssans være med til at sikre nye og mere bæredygtige madvalg? Det er temaet for den innovative og tværfaglige konference…
Har de danske lavbundsjorde X-faktor i klimakampen – forstå hvorfor! Eller bliv klogere på COVID-19, digitalisering og demokrati, blockchain,…
Både virksomheder og organisation efterspørger forskning, som muliggør grøn omstilling, men manglende basisfinansiering er en hæmsko for forskningen.…
GEUS og Aarhus Universitet har opdateret den Nationale Kvælstofmodel mht. data og model struktur. Modelsystemet beregne kvælstoffets transport,…
Spisepausen i skolen handler om meget mere end bare den mad, der er i madpakken eller på tallerkenen. Den er i lige så høj grad en social aktivitet,…
Mere end 200 forskere har givet deres bud på den grønne omstilling af dansk landbrug og fødevareproduktion. I den anledning inviterer Aarhus…
Professor Mette Olaf Nielsen, Institut for Husdyrvidenskab har modtaget Mejeribrugets Initiativpris for sin forskning i mulighederne for at reducere…
Spørgsmålet blev stillet af 12-årige Alberte, og senior forsker Per Kryger giver i en artikel på videnskab.dk et indblik i, hvad der ville ske, hvis…
Emballage til take-away kan måske snart være fuldstændig baseret på lokale, bæredygtige materialer i stedet for fossilbaserede produkter. Det er målet…
Side 67 af 163
Vil du vide mere om jordbrug og fødevarer? Tilmeld dig nyhedsbrevet fra DCA her.