Aarhus Universitets logo
English
Kandidatuddannelsen ”International Fødevarekvalitet og Sundhed” klæder studerende på til at udvikle og udveksle fremtidens fødevarer på tværs af Kina…
Aarhus Universitet har ved årsskiftet gennemført en organisationsændring, der nu gør det muligt at åbne fire nye institutter. Det sker som led i…
Vi spiser alt for meget sukker, blandt andet i form af sødede drikkevarer, yoghurt og kage. Men kan vi overhovedet lide disse fødevarer, hvis de ikke…
I et samarbejde mellem forskere på Nationalmuseet og Institut for Agroøkologi ved Aarhus Universitet i Flakkebjerg, er det lykkedes at udvikle en…
Forskere fra Institut for Agroøkologi ved Aarhus Universitet har ved et lykketræf opdaget en mutation, der gør hvede speltlignende.
Velkommen til en video-rundtur i de nye forsøgsfaciliteter på Danmarks Kvægforskningscenter (DKC) ved Aarhus Universitet.
Forskere fra Aarhus Universitet har testet brugen af satellit- og dronebilleder til at undersøge og forudsige kvælstof- og vandbehov hos kartofler…
I et pilotprojekt finansieret af det europæiske fødevareinitiativ EIT Food undersøger forskere fra blandt andet MAPP Centret ved Aarhus Universitet,…
Et tværfagligt team af driftige studerende fra Aarhus Universitet har netop vundet en international iværksætterkonkurrence med fokus på nyskabende,…
Madelskere fra hele verden var i begyndelsen af december samlet til den virtuelle konference ReThink Eating 2020. Den interaktive begivenhed blev…
Side 65 af 153
Vil du vide mere om jordbrug og fødevarer? Tilmeld dig nyhedsbrevet fra DCA her.